Speuren en spotten

Datum en tijd:

16 april 2022 06:30 - 11:30

Activiteit Location:

Ede

Deel de dag online!
Totaal aantal plaatsen: 8 (8 Left:)
Toevoegen aan kalender
Sorry, this event is expired and no longer available.

About The Activiteit

Altijd al eens willen weten welk dier nou bij die afdruk op de grond hoort? Of hoe je diersporen kan herkennen?

We maken deze dag een mooie wandeling van ongeveer 10 km. Dit gaat op een rustig tempo, waarbij we regelmatig stil staan om iets te bekijken of, als we geluk hebben, een dier te zien.

We vertrekken zo vroeg mogelijk, en dan bedoelen we ook echt vroeg. Het liefst bij zonsopgang. Tussendoor is er een wat langere pauze om even wat te eten en te drinken.

Onderweg gaan we op zoek naar sporen van dieren. Er wordt uitleg gegeven over de meest voorkomende prenten.

Dit programma is ook geschikt voor kinderen. Houdt er wel rekening mee dat we zo stil mogelijk proberen te zijn. Dit kan voor kleinere kinderen soms erg lastig zijn. Maak zelf de inschatting of uw kind dit zo lang kan volhouden.

Event Timelines

1
Speuren en spotten
We gaan vroeg in de ochtend op pad. En met vroeg bedoelen we dan ook echt vroeg. Het liefste rond zonsopgang. Er zal worden uitgelegd waar je op moet letten als je graag wild wil zien. Daarnaast geven we een uitleg over de meest voorkomende diersporen en hoe je ze kan herkennen.

Deze activiteit is leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Houdt er echter wel rekening mee dat we erg stil zullen zijn. Dit kan voor kleine kinderen behoorlijk lastig zijn.

Activiteit Location: