Wij zijn Outdoors met Mayra

Over ons

Mijn naam is Mayra; bedenker van Outdoors met Mayra. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut. Hier behandel ik veel mensen met een niet aangeboren hersenafwijking en andere neurologische klachten. Zelf ben ik graag buiten en op pad met rugzak, groot of klein. Mijn passie deel ik graag. Zo gebeurde het ook dat ik dit met mijn cliënten besprak. Daar hoorde ik heel veel reacties zoals; "wat lijkt me dat gaaf om te doen" of "dat zou ik ook graag met mijn kinderen doen, maar dat lukt mij niet. Dit zette mij aan het denken. Waarom zou het niet kunnen? Kan ik dit niet mogelijk maken? Zo is het idee voor Outdoors met mayra ontstaan. De stap naar daadwerkelijk een eigen bedrijf was gemaakt.

Outdoors met Mayra, Buiten zijn voor iedereen!

Hoe is Outdoors met Mayra ontstaan en wat is de gedachte er achter.

Mayra van Teeffelen

Hoofd-instructeur

Mayra is (bijna) gediplomeerd wildernisgids. Hiervoor heeft zij ook een solo reis gemaakt van 4 dagen in Schotland. Daarnaast heeft zij meerdere cursussen gedaan op het gebied van bushcraft, eetbare planten en paddestoelen bij wildernisschool de Outback. Op het moment volgt zij een jaaropleiding voor diersporen. daarnaast is ze in het dagelijks leven fysiotherapeut. Hierdoor heeft zij de nodige ervaring voor het ondersteunen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Als er nog tijd over is traint ze graag voor triatlons.

Marcel Kuijntjes

instructeur

Marcel is (bijna) gediplomeerd wildernisgids.Marcel heeft daarvoor een mooie winterse solo reis gemaakt naar Finland. Heb je vuur nodig? Marcel maakt overal een vuurtje, of het nou sneeuwt, regent of er bijna geen hout aanwezig is. Daarnaast is Marcel erg goed met hout en zijn messen. Er komen de meest praktische creaties uit zijn handen. Op het moment volgt hij een jaaropleiding voor diersporen. In het dagelijks leven is Marcel hovenier. Daardoor heeft hij een brede kennis aan planten.

Blijf op de hoogte!
  • Facebook
  • Grey Instagram Icon

© 2019 by Outdoors met Mayra. Proudly created with Wix.com

KVK: 77418956