Foto: Weylin Tracking

Natuur foto

Wij zijn Outdoors met Mayra

Hoe is Outdoors met Mayra ontstaan en wat is de gedachte er achter?

Mijn naam is Mayra; bedenker van Outdoors met Mayra. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut. Hier behandel ik veel mensen met een niet aangeboren hersenafwijking en andere neurologische klachten. 

Zelf ben ik graag buiten en op pad met rugzak, groot of klein. Mijn passie deel ik graag. Zo gebeurde het ook dat ik dit met mijn cliënten besprak. Daar hoorde ik heel veel reacties zoals; “wat lijkt me dat gaaf om te doen” of “dat zou ik ook graag met mijn kinderen doen, maar dat lukt mij niet. Dit zette mij aan het denken. Waarom zou het niet kunnen? Kan ik dit niet mogelijk maken? Zo is het idee voor Outdoors met Mayra ontstaan. 

 

De stap naar daadwerkelijk een eigen bedrijf was gemaakt.

Outdoors met Mayra 

Buiten zijn voor iedereen!

Instructeurs

Hoofd-instructeur Mayra

Mayra van Teeffelen
Hoofd-instructeur

Over mij

Mayra is gediplomeerd wildernisgids. Hiervoor heeft zij ook een solo reis gemaakt van 4 dagen in Schotland. Daarnaast heeft zij meerdere cursussen gedaan op het gebied van bushcraft, eetbare planten en paddenstoelen bij wildernisschool de Outback. Afgelopen jaar heeft zij de jaaropleiding voor diersporen afgerond bij Weylin Tracking. 

Daarnaast is ze in het dagelijks leven fysiotherapeut. Hierdoor heeft zij de nodige ervaring voor het ondersteunen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Als er nog tijd over is traint ze graag voor triatlons.

IMG_0605

Marcel Kuijntjes
Instructeur

Over mij

Marcel is gediplomeerd wildernisgids. Marcel heeft daarvoor een mooie winterse solo reis gemaakt naar Finland. Heb je vuur nodig? Marcel maakt overal een vuurtje, of het nou sneeuwt, regent of er bijna geen hout aanwezig is. Daarnaast is Marcel erg goed met hout en zijn messen. Er komen de meest praktische creaties uit zijn handen. In 2020 heeft hij de jaaropleiding voor diersporen afgerond. In het dagelijks leven is Marcel hovenier. Daardoor heeft hij een brede kennis van planten.